!!!Important!!!

Acest blog reprezintă strict părerile mele.
Orice asociere între numele meu și documentele oficiale legate de ora de Religie (lecții, fișe, manuale, programe școlare etc) sau cu acțiunile oficiale ale Bisericii Ortodoxe Române sau ale Arhiepiscopiei Timișoarei ori ale Școlii Gimnaziale Satchinez nu-și are menirea. Aceste instituții nu pot fi responsabile pentru postările mele și nici trase la răspundere!
Unele din materiale de pe blog (filme și cărți) sunt descărcate de pe internet (Scribd sau alte site-uri) și au caracter informațional.
Oricine este liber să preia de blog orice informație!

miercuri, 13 iulie 2016

Sf. Ap. Petru și Pavel (fișă de lucru) - clasa a IV-a. Programa Veche.

Sf. Ap. Petru și Pavel (fișă de lucru) - clasa a IV-a. Programa Veche. Fișa se poate folosi și la orele de cateheză ale diferitelor programe „Alege Școala”, „Hristos împărtășit copiilor” sau în cadrul cercului de religie. Fișa se găsește aici: http://docdro.id/7zNogCF
și aici:  http://www.didactic.ro/materiale-didactice/sf-ap-petru-si-pavel-clasa-a-iva
 „Sfântul Apostol Petru a fost frate cu Sf. Apostol Andrei. La naștere a primit numele de Simon. Împreună cu fratele său, practicau pescuitul pe Lacul Ghenizaret. Întâlnindu-l pe Mântuitorul, a lăsat toate și a devenit ucenicul Lui. A fost alături de Domnul în întreaga Sa activitate, fiind martor al tuturor minunilor săvârșite de Iisus. Domnul Iisus i-a schimbat numele în Petru. A murit la Roma răstignit pe cruce cu capul în jos”.
 
Bibliografie

1.      ***Sfinții, prietenii noștri, vol. I. Viețile sfinților sărbătoriți în lunile ianuarie-iulie însoțite de planșe de colorat și activități practice, ediție îngrijită de Ioana Hașu cu ilustrații de Luminița Pal, ed. Agaton, Făgăraș, 2014.
2.      ***Trăirea învățăturii de credință. Activități didactice pentru ora de religie creștin ortodoxă - clasa a IV-a, ed. Partoș, Timișoara, 2013.
3.      Chiagă, Preot prof. Adrian, Chiagă, Cristina, Să învățăm Religie. Culegere de jocuri și exerciții creștin-ortodoxe, clasele I-IV, ed. Andreas, București, 2013.
4.      Muha, Camelia, Mocanu, Elena, Religiei. Caiet pentru elevi: clasa a IV-a, ed. Sf. Mina, Iași, f.a.
5.      Nechita, Pr. Dr. Vasile, Pârâială, D. Dumitru, Pârâială, Bogdan-Dimitrie, Pârâială, Cristian-George, Caiet de Religie – auxiliar pentru elevi – clasa a IV-a, Euristica, Iași, 2008.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...