!!!Important!!!

Acest blog reprezintă strict părerile mele.
Orice asociere între numele meu și documentele oficiale legate de ora de Religie (lecții, fișe, manuale, programe școlare etc) sau cu acțiunile oficiale ale Bisericii Ortodoxe Române sau ale Arhiepiscopiei Timișoarei ori ale Școlii Gimnaziale Satchinez nu-și are menirea. Aceste instituții nu pot fi responsabile pentru postările mele și nici trase la răspundere!
Unele din materiale de pe blog (filme și cărți) sunt descărcate de pe internet (Scribd sau alte site-uri) și au caracter informațional.
Oricine este liber să preia de blog orice informație!

marți, 23 august 2016

Cei Patru Evangheliști - Cateheză

Cateheză. Fișa se poate folosi și la orele de cateheză ale diferitelor programe „Alege Școala”, „Hristos împărtășit copiilor” sau în cadrul cercului de religie. Fișa se găsește aici: https://www.docdroid.net/2QAxqBJ/cei-ptru-evanghelisti-catehez.docx.html. 

„Sfântul Evanghelist Marcu a fost fiul unei femei evlavioase din Ierusalim, în casa căreia creștinii se adunau pentru rugăciune. El a fost ucenicul Sfinților Apostoli Petru și Pavel, scriind Evanghelia după tot ce a auzit în predica Sfântului Apostol Petru. Evanghelia lui este cea mai scurtă și are ca simbol un leu”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...