!!!Important!!!

Acest blog reprezintă strict părerile mele.
Orice asociere între numele meu și documentele oficiale legate de ora de Religie (lecții, fișe, manuale, programe școlare etc) sau cu acțiunile oficiale ale Bisericii Ortodoxe Române sau ale Arhiepiscopiei Timișoarei ori ale Școlii Gimnaziale Satchinez nu-și are menirea. Aceste instituții nu pot fi responsabile pentru postările mele și nici trase la răspundere!
Unele din materiale de pe blog (filme și cărți) sunt descărcate de pe internet (Scribd sau alte site-uri) și au caracter informațional.
Oricine este liber să preia de blog orice informație!

luni, 5 septembrie 2016

„Biblia în sufletul elevilor” la Parohia Satchinez

       „Biblia în sufletul elevilor” la Parohia Satchinez

       Vineri, 13 noiembrie, cu ocazia zilei mondiale a Bibliei, la Școala Gimnazială Satchinez, judeţulTimiş, arondată parohiei Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir, s-a desfășurat concursul școlar de cultură religioasă intitulat „Biblia în sufletul elevilor”. Acesta a fost organizat sub coordonarea profesorului de religie Alexandru Hrab, cu aprobarea doamnei Liliana Călianu, directorul şcolii şi cu purtarea de grijă a preotului AlexandruRusandu, parohul bisericii din Satchinez. Această mică activitate s-a adresat elevilor din clasa a VII-a, pentru care programa școlară prevede teme despre studierea Sfintei Scripturi.
        Manifestările dedicate acestei zile au început cu a unei expoziții de Biblii și cărți pe teme biblice, iar apoi a continuat cu concursul propriu-zis.
        În deschiderea evenimentului, pr. Alexandru Rusandu a adresat elevilor participanți un cuvânt despre importanța Sfintei Scripturi în viaţa fiecărui creştin, binecuvântându-i pe elevi și urându-le succes, iar doamna director Liliana Călianu a subliniat, în mod special, sprijinul dânsei pentru ora de religie și pentru cât mai multe manifestări de acest fel organizate în cadrul şcolii.
Sursa:  http://mitropolia-banatului.ro/biblia-in-sufletul-elevilor-la-parohia-satchinez/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...