Portalul profesorului de Religie

Portalul profesorului de Religie
Forum pentru profesorii de Religie - (Click pe imagine pentru forum) - Forumul aparține unei distinse profesoare de Religie din Oradea

Faceți căutări pe acest blog

luni, 5 septembrie 2016

Crearea de jocuri online în limba română. Rebus, cuvinte încrucișate, crearea de itemi, amestecare de cuvinte etc II


Crearea de jocuri online în limba română.
(Rebus, cuvinte încrucișate, amestecare de cuvinte etc)
         
   Într-o postare pe blog la adresa http://hrabalexandru.blogspot.ro/2015/04/programe-si-site-uri-de-ajutor-in.html am prezentat unele programe și site-uri web necesare pentru activitatea didactică.
            Astăzi prietenul de pe FACEBOOK domnul Radu Capan administratorul site-ului http://www.cateheza.ro/ mi-a prezentat la adresa:
un loc special unde putem crea Rebus, Labirint, Cuvinte ascunse etc necesare pentru activitatea didactică. Domnul Capan ne prezintă de exemplu pentru Rebus și explicațiile despre cum putem să-l folosim și cum putem să-l aducem în word http://www.cateheza.ro/generatoare/rebus/.
            Tot ce trebuie să facem este să ne crem un cont pe http://www.cateheza.ro/ și gata. Vom găsi pe acest site și multe alte materiale pentru activitatea didactică.
            Ceea ce este important și de reținut este faptul că domnul Radu Capan a reușit să creeze un astfel de site special pentru noi cei din România și doar din dorința de a-i ajutat pe profesori și pe cateheți în activitatea didactică.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu