Treceți la conținutul principal

Crearea de jocuri online în limba română. Rebus, cuvinte încrucișate, crearea de itemi, amestecare de cuvinte etc II


Crearea de jocuri online în limba română.
(Rebus, cuvinte încrucișate, amestecare de cuvinte etc)
         
   Într-o postare pe blog la adresa http://hrabalexandru.blogspot.ro/2015/04/programe-si-site-uri-de-ajutor-in.html am prezentat unele programe și site-uri web necesare pentru activitatea didactică.
            Astăzi prietenul de pe FACEBOOK domnul Radu Capan administratorul site-ului http://www.cateheza.ro/ mi-a prezentat la adresa:
un loc special unde putem crea Rebus, Labirint, Cuvinte ascunse etc necesare pentru activitatea didactică. Domnul Capan ne prezintă de exemplu pentru Rebus și explicațiile despre cum putem să-l folosim și cum putem să-l aducem în word http://www.cateheza.ro/generatoare/rebus/.
            Tot ce trebuie să facem este să ne crem un cont pe http://www.cateheza.ro/ și gata. Vom găsi pe acest site și multe alte materiale pentru activitatea didactică.
            Ceea ce este important și de reținut este faptul că domnul Radu Capan a reușit să creeze un astfel de site special pentru noi cei din România și doar din dorința de a-i ajutat pe profesori și pe cateheți în activitatea didactică.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce înseamnă să fiu creștin (fișe de lucru pdf+jpg) - Clasa pregătitoare

Fișă Omul se bucură de creația lui Dumnezeu (Cărticică) Clasa I

Patimile și Învierea Domnului - Clasele III-VII

Patimile și Învierea DomnuluiClasele III-VII Lecția cuprinde: un filmuleț legat de Săptămâna Patimilor, o imagine (iocană) cu Răstignirea Domnului, o altă imagine (Icoană) cu Invierea Domnului, o imagine cu o fișă de lucru și lista evenimentelor din Săptămâna Patimilior.  https://www.youtube.com/watch?v=_-fyrwbr8rw - Film Săptămâna Patimilor.Duminica sărbătorim Intrarea Domnului în Ierusalim.Miercuri Domnul Iisus a fost vândut de Iuda pe 30 de arginţi.Joi  a avut loc Cina cea de Taină. La Cină Mântuitorul a spălat picioarele ucenicilor, a întemeiat Sfânta Taină a Euharistiei, la descoperit pe trădător şi a prezis lepădarea lui Petru. Tot joi, după Cină, Iisus s-a îndreptat cu ucenicii în grădina Ghetsimani unde a fost prins.Vineri Domnul Iisua a fost lovit cu palmele peste față, a fost biciuit și apoi îmbrăcat într-o hlamidă roșie. Apoi I-au pus o cunună de spini pe cap și o cruce grea în spate. Domnul a căzut sub greutatea crucii, iar când au ajuns la locul numit al „Căpățânii”  a fos…